Gruppträning

Gruppträning

Från endast 25 kr per månad i tillägg så får du access till alla våra ledarledda pass!

Se schema för vilka tider passen är.

HIIT (högintensiv funktionell träning). 
Niklas är en högintensiv rörelseinspiratör och tränare! Han har arbetat med träning i 8 år och ledorden är glädje, motivation och pannben. Niklas kommer leda mindre grupper inne i gymmets fria ytor och crossfit-rigg. Passuppläggen kommer skilja sig från vecka till vecka och passa alla som vill träna funktionellt och utmana sina gränser. Svettgaranti utlovas!

 

Tabata – styrka och pulshöjande övningar
Johanna är lic. personlig tränare och har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon trivs med att jobba med människor och vill gärna hjälp andra att komma igång, utvecklas och nå de mål var och en har med sin träning. Förutom Tabata-pass erbjuder Johanna personlig träning.

”Träning har alltid varit viktigt i mitt liv av olika anledningar. Förutom god hälsa har det gett mig glädje, gemenskap och mentalt välbefinnande. Jag har sedan barnsben varit intresserad av olika former av träning. Jag har spelat innebandy, löptränat och gått på olika former av gruppträning. På senare tid har jag även hittat gymmet och tycker verkligen om det. Jag har också förstått hur viktigt det är att både pulsträna och styrketräna för att kroppen ska hålla hela livet.”

 

Stretching & Yogastretching som passar alla! 
Sanna har dansat Pole Dance sedan 2010. Hon har drivit en dansstudio och tävlat, showat och haft dansklasser. Sanna erbjuder både ”hårdare” stretching och även lugnare yogastretching liknande yinyoga. ”Stretch har alltid varit en stor del av min träning. Som instruktör är jag driven, noggrann och det viktigaste för mig är att inspirera till att våga tro på sig själv och lära sig att man klarar mer än vad man tror.” Vi värmer upp kroppen med mjuka och långsamma rörelser därefter börjar vi stretcha. Detta pass kan du gå även om du aldrig stretchat förr, inga konstigheter, inga krusiduller, bara ren och skär stretch och passar även dig som bara kör gym.

Fighting Fit
-Lite boxning, lite sparkar, lite HIIT, lite självförsvar och mycket roligt!
Fighting Fit passar alla oavsett nivå eller erfarenhet.
David är en erfaren instruktör i karate och har även tävlat i rodd på elitnivå. Han är från Australien men har bott i Sverige i 20 år.
Davids passion är att hjälpa människor att hitta nyttiga vanor i livet!