PT & övrigt

PT & övrigt

Personlig tränare
gruppträning folkets hus gym med mikaelaVad roligt att du tagit ett medvetet beslut mot en mer aktiv och hälsosam livsstil.
Då är Mikaela coachen for dig! Hon erbjuder ett lyssnande öra och tillsammans kommer ni ta dig dit du vill vara i livet. Hon kommer vara din bästa vän när du behöver någon som håller dig uppe, din värsta mardröm när du behöver någon som pushar dig framåt och hon kommer alltid att vara din största supporter! Mikaelas mål är att hjälpa dig att ta hand om dig själv utifrån de förutsättningar du har och guida dig på ett säkert, tryggt och noggrant sätt så att du i framtiden vågar ta steget in i gymmet på egen hand.
Boka tid med Mikaela på 073-981 85 49 eller leninamikaela@gmail.com 
Pris: 300 kr/h

Barnpassning
Håll utkik i schemat där alla medlemmar kan boka barnpassning för barn 2-10 år.
Judit är en pigg och glad tjej som gillar barn. Hon har stor erfarenhet då hennes familj är kontaktfamilj/familjehem. Hon har även jobbat som tränare på barngympa och jobbar sedan ett år tillbaka på ett lekland i Gävle. Hon är med andra ord väldigt van vid barn och vet vad de gillar. Hon ger barnen möjlighet att välja mellan att leka eller röra på sig på ett roligt sätt. Det kan vara en fördel att komma gympaklädd, men det är helt valfritt.
Pris: Gratis för medlemmar.

 

Massagestol
Bredvid soffan har vi en superskön “zero gravity” massagestol som är fri att nyttja. Tänk bara på att ta massagen före träningspasset så man inte sätter sig svettig i den 😉
Pris: Gratis för medlemmar.

 

 

Pingis m.m.
I B-salen står ett pingisbord som är fritt att använda då det inte är bokade pass i salen.
Där finns också Slackline och Indoboard!

 

 


Stretch-yta
Uppe på entresolplan i B-salen finns utlagda pusselmattor där man kan stretcha. Där finns också lite tillbehör bl.a. pilatesbollar och foam rollers m.m.