PT & övrigt

PT & övrigt

Tabata – styrka och pulshöjande övningar
Johanna är lic. personlig tränare och har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon trivs med att jobba med människor och vill gärna hjälp andra att komma igång, utvecklas och nå de mål var och en har med sin träning. Förutom Tabata-pass erbjuder Johanna personlig träning.

”Träning har alltid varit viktigt i mitt liv av olika anledningar. Förutom god hälsa har det gett mig glädje, gemenskap och mentalt välbefinnande. Jag har sedan barnsben varit intresserad av olika former av träning. Jag har spelat innebandy, löptränat och gått på olika former av gruppträning. På senare tid har jag även hittat gymmet och tycker verkligen om det. Jag har också förstått hur viktigt det är att både pulsträna och styrketräna för att kroppen ska hålla hela livet.”
Boka tid med Johanna på 076-819 75 55

 

Personlig tränare
gruppträning folkets hus gym med mikaelaVad roligt att du tagit ett medvetet beslut mot en mer aktiv och hälsosam livsstil.
Då är Mikaela coachen for dig! Hon erbjuder ett lyssnande öra och tillsammans kommer ni ta dig dit du vill vara i livet. Hon kommer vara din bästa vän när du behöver någon som håller dig uppe, din värsta mardröm när du behöver någon som pushar dig framåt och hon kommer alltid att vara din största supporter! Mikaelas mål är att hjälpa dig att ta hand om dig själv utifrån de förutsättningar du har och guida dig på ett säkert, tryggt och noggrant sätt så att du i framtiden vågar ta steget in i gymmet på egen hand.
Boka tid med Mikaela på 073-981 85 49 eller leninamikaela@gmail.com 
Pris: 300 kr/h

Massagestol
Bredvid soffan har vi en superskön “zero gravity” massagestol som är fri att nyttja. Tänk bara på att ta massagen före träningspasset så man inte sätter sig svettig i den 😉
Pris: Gratis för medlemmar.

 

 

Pingis m.m.
I B-salen står ett pingisbord som är fritt att använda då det inte är bokade pass i salen.
Där finns också Slackline och Indoboard!

 

 

 


Stretch-yta
Uppe på entresolplan i B-salen finns utlagda pusselmattor där man kan stretcha. Där finns också lite tillbehör bl.a. pilatesbollar och foam rollers m.m.