PT & övrigt

PT & övrigt

Tabata – styrka och pulshöjande övningar
Johanna är lic. personlig tränare och har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon trivs med att jobba med människor och vill gärna hjälp andra att komma igång, utvecklas och nå de mål var och en har med sin träning. Förutom Tabata-pass erbjuder Johanna personlig träning.

”Träning har alltid varit viktigt i mitt liv av olika anledningar. Förutom god hälsa har det gett mig glädje, gemenskap och mentalt välbefinnande. Jag har sedan barnsben varit intresserad av olika former av träning. Jag har spelat innebandy, löptränat och gått på olika former av gruppträning. På senare tid har jag även hittat gymmet och tycker verkligen om det. Jag har också förstått hur viktigt det är att både pulsträna och styrketräna för att kroppen ska hålla hela livet.”
Boka tid med Johanna på 076-819 75 55

 

Massagestol
Bredvid soffan har vi en superskön ”zero gravity” massagestol som är fri att nyttja. Tänk bara på att ta massagen före träningspasset så man inte sätter sig svettig i den 😉
Pris: Gratis för medlemmar.

 

 

 

 

 

Pingis m.m.
I B-salen står ett pingisbord som är fritt att använda då det inte är bokade pass i salen.
Där finns också Slackline och Indoboard!

 

 

 

 


Stretch-yta
Uppe på entresolplan i B-salen finns utlagda pusselmattor där man kan stretcha. Där finns också lite tillbehör bl.a. pilatesbollar och foam rollers m.m.